このブログのトップへ こんにちは、ゲストさん  - ログイン  - ヘルプ  - このブログを閉じる 
くる天
プロフィール
foodscience さん
foodscience
地域:指定なし
性別:男性
ジャンル:暮らし 料理
ブログの説明:
about food
カテゴリ
全て (4)
アクセス数
総アクセス数: 1156
今日のアクセス: 1
昨日のアクセス: 1
RSS
What makes a food organic
 
2016年3月7日 16時25分の記事

【PR】システム構築、ソフトウェア開発はイーステムにお任せ下さい


What makes a food organic?
Organic food is grown or raised under certain conditions. Organic foods are grown without the use of synthetic pesticides, herbicides, and fertilizers, though USDA certification allows the use of synthetic pesticides in some specific situations. If an organic food involves meat, then the base animal was grown without the use of growth hormones, massive use of antibiotices, and should not have been fed GMO feed.
more:http://www.foodscience.xyz/OrganicFoods/201601/599118.html

このブログへのチップ   0pts.   [チップとは]

[このブログのチップを見る]
[チップをあげる]

このブログの評価
評価はまだありません。

[このブログの評価を見る]
[この記事を評価する]

◆この記事へのコメント
コメントはありません。

◆コメントを書く

お名前:

URL:

メールアドレス:(このアドレスが直接知られることはありません)

コメント:



◆この記事へのトラックバック
トラックバックはありません。
トラックバックURL
https://kuruten.jp/blog/tb/foodscience/348389
最近の記事
03/07 16:26 Is organic goat milk better than organic cow milk
03/07 16:25 What makes a food organic
03/07 16:24 Should there be more organic farms
03/07 16:23 How much healthier is organic food
最近のコメント
コメントはありません。
最近の足跡
足跡はありません。

Copyright (c) 2008 KURUTEN All right reserved